Become Better Together
Activeer je team Ontdek hier hoe

Hoe vergroot je het eigenaarschap binnen je team? Afdelingen en leidinggevenden worstelen er massaal mee en het frustreert mateloos als er gebrek aan eigenaarschap is. Werk blijft liggen en als we elkaar er op aanspreken, kijkt iedereen elkaar aan. Wat we ook doen, we blijven cirkeltjes draaien met elkaar.

Eigenaarschap kun je niet geven, mensen moeten het pakken. Wel heb je als leidinggevende maar ook als teamlid grote invloed. Wil jij jouw invloed vergroten? En het eigenaarschap van teams verhogen? Volg mijn Training Samen Oog op de Bal!

MET SAMEN OOG OP DE BAL ONTDEK JE:

> WELKE FOCUS JE MOET AANBRENGEN, ZODAT DE TIJD DIE JE ALS TEAM BESTEEDT EFFECTIEF IS EN DE IMPACT ALS TEAM VERGROOT

> HOE JE MET CONCRETE HANDVATEN EN AANPAK JIJ JOUW TEAM MET DE NEUZEN DEZELFDE KANT OP ZET

> HOE JE MET EEN CONCRETE AANPAK ZELF ORGANISEREND ALS TEAM WORDT. EN HOE JE ALS TEAM KUNT PRIORITEREN OP WAT HET MEEST WAARDEVOL IS VOOR DE ORGANISATIE

> HOE JE DE ' WAAN VAN DE DAG' KUNT DOORBREKEN MET ELKAAR. INCLUSIEF CONCRETE AANPAKKEN EN HANDVATEN

>HOE JE MEER ENERGIE OVERHOUDT ALS TEAM EN MEER WERKPLEZIER SAMEN HEBT. MET ALS VOORDEEL DAT DE OUTPUT OOK VERGROOT

IS DE TRAINING SAMEN OOG OP DE BAL GESCHIKT VOOR JOU?

Als jij op deze vragen “ja” kan antwoorden, dan is mijn training perfect voor je!

Ik leer je met concrete aanpakken en handvaten hoe jij jouw team met de neuzen op dezelfde richting zet, hoe je zelf organiserend kunt prioriteren en hoe je de ‘waan van de dag’ kunt doorbreken met elkaar. Het is niet de zoveelste training die alleen een theoretisch boekje geeft, om het je vervolgens zelf uit te laten zoeken. Nee, Samen Oog op de Bal bied je hét praktische stappenplan voor het gehele teamproces. Van het bepalen van je teamdoel, tot het definiëren hoe je acties met elkaar volgt, tot het vaststellen van teamafspraken, het borgen van continue leren en verbeteren met elkaar en nog meer. Deze training is dé manier om de impact van jouw team te vergroten? Dien je deel te nemen met heel je team? Dat hoeft niet, want met de handvaten die je krijgt kun je zelf met je team aan de slag.

Naast de 2-daagse training heb je een jaar lang de mogelijkheid om wekelijks live met mij te sparren en jouw vragen te stellen zodat je niet alleen een succesvolle aanpakt hebt, maar dit ook binnen je team blijft vasthouden.

Interesse in de training Samen Oog op de Bal?

Ja ik meld me aan

ZO GAAN WE TE WERK

Je geeft je op voor de 2-daagse training. In de training krijg je concrete handvaten en templates hoe je continue leren en verbeteren in je team introduceert en borgt. Je weet precies wat je moet doen om de impact van je team te vergroten én hoe je dit kunt borgen.

Plus, je krijgt toegang tot onze Vergroot je impact Community. Een groep gelijkgestemde mensen die jou dolgraag willen inspireren met hun geleerde lessen en verder helpen. Zodra je de handvaten hebt toegepast vraag je hier feedback. Ook profiteer je van de enorme positieve vibe in de groep. Je ervaart support en een luisterend oor.

Plus, in deze Community ben ik elke week live voor je vragen en worstelingen. Ik ben pas tevreden als jij mooie resultaten gaat behalen en meer impact maakt. Dat is mijn drive. Mijn vraag aan jou is dan ook: wil jij de impact met je team vergroten? Dan weet ik zeker dat jij jouw team binnenkort al naar het volgende niveau tilt.

INVESTERING

Je investering voor de 2-daagse training Samen Oog op de Bal is € 850,- excl. Btw.

Je krijgt hiervoor alle technieken, tools en stap-voor-stap aanpakken die je helpen om de impact van je team te vergroten én meer werkplezier in de weg ernaartoe.

JA IK MELD ME AAN

WAT GEBEURT ER ALS JE JE AANMELDT?


VEELGESTELDE VRAGEN

Welke tijden start het programma van de training?

De training start om 9 uur en we ronden om vijf uur af.

Waar is de trainingslokatie?

Er zijn diverse trainingslokaties mogelijk. Nadat je je hebt aangemeld kun je keuze maken uit een van de lokaties. Alle lokaties zijn goed met openbaar vervoer bereikbaar.

Hoelang duurt de training?

De training is 2 dagen. Deze zijn achter elkaar gepland.

Is de training geschikt voor iedereen?

Deze training is geschikt voor leidinggevenden en/of teamleden die behoefte heeft aan concrete handvaten voor het resultaat binnen het team te verhogen.

Moet mijn hele team meedoen aan de training om het geleerde in de praktijk toe te passen?

Het is niet noodzakelijk dat het hele team de training volgt. De leidinggevende of teamlid krijgt tijdens de training genoeg handvaten om direct te implementeren binnen het team.

Mijn team is heel klein, werkt het dan?

Tijdens de training krijg je handvaten hoe je de impact kan vergroten individueel als op teamniveau. Deze werkmethodieken kan je op alle teams toepassen, of je team klein of groot is.

Mijn team is heel groot, werkt het dan?

Tijdens de training krijg je handvaten hoe je de impact kan vergroten individueel als op teamniveau. Deze werkmethodieken kan je op alle teams toepassen, of je team klein of groot is.

Levert deze training mij belastingvoordeel op?

Ja, het is een scholingsprogramma en dat mag je van de belasting aftrekken.

Ik vind het spannend om deze investering te doen heb je een tip?

Investeren is altijd spannend. Bedenk je dat je hiermee investeert in je ontwikkeling tot succesvolle individu, in de groei van je team. Ik stel mezelf altijd 3 vragen als ik overweeg een investering te doen. Ik denk dat ze ook waardevol zijn voor jou: 1. Wat kost het? 2. Wat levert het op? 3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben.

Voer je naam en je e-mail in. Je krijgt dan binnen een dag bericht met de trainingsdatums en lokaties waaruit je een keuze kunt maken.