Become Better Together
Activeer je team Ontdek hier hoe

Hoe ik van ‘twijfelkont’ veranderde naar iemand die iedere dag mensen leert een optimaal resultaat te halen door je talenten te ontwikkelen en je zwaktes te organiseren.

Voordat ik honderden mensen en teams hielp in hun samenwerking en ontwikkeling in het uitnutten van de talenten en zwaktes te organiseren, was ik een ‘vlijtig liesje’.

Doen wat ik dacht dat mensen van me verwachten.

Zoekende naar bevestiging dat ik dingen goed deed.

Ik stak heel veel energie in alles wat er van me werd gevraagd. Maar de echte vraag van waar ik zelf goed in ben bleef onbeantwoord. Laat staan wat ik zelf zou willen ontwikkelen. En aan het einde van elke dag was ik gesloopt.

Ik hield alle ballen in de lucht. Ballen waarvan ik dacht dat ik die in de lucht moest houden. Voor ons team, voor de afdeling, voor de organisatie.

Het is 2006: Ik zat overspannen thuis. Via een psycholoog werd ik aangeraden aan mezelf te werken. Hoezo aan mezelf werken? Jij gaat mij toch helpen mezelf beter te voelen? Ik stopte met de gesprekken, pepte mezelf op dat ik me niet aan moest stellen en ging ergens anders werken.

Ik ging een persoonlijk leiderschapsprogramma volgen in de hoop dat ik daar wel antwoorden kreeg. Ik kreeg daar veel tools in handen maar wat kan je ermee? Theorie was duidelijk maar hoe zette ik dat om actie iedere dag?

Ik wil tips hoe talenten te ontwikkelen & zwaktes te organiseren

Mijn man motiveerde me om meer de theorie en kennis toe te passen om meer resultaat te behalen naar een gebalanceerde baan in een team en waardevolle relaties.

Je kan lezen wat je wilt maar als je het niet toepast verandert er voor jou en je team helemaal niets.

Mijn kantelpunt naar actie; ik ben een cursus gaan doen over persoonlijk leiderschap. Dit keer geen boeken maar werkvormen. Niet lezen maar doen! Duidelijkheid in mijn doelen, duidelijkheid in wie ik ben en het besef dat een klein stapje ook een stap naar resultaat is.

Ik ‘rolde’ in een baan als Agile coach: teams helpen veranderen aan wat er nodig is om te overleven in de concurrerende wereld met klantwensen en uiteindelijk in de rol van Transformatie coach: organisaties helpen wendbaarder te worden.

Ik realiseerde me dat door groots te dromen en klein te beginnen met een continue verbeter-ritme je veel sneller groeit, als team én als individu. Het toepassen van bewust talentontwikkeling in je team, kortcyclisch, en procesmatig zwaktes te organiseren. Wauw, dit kan je toepassen op alle lagen in je organisatie! Elk stapje in continue verbeteren van een team maakt mijn dag geslaagd!

Dat is wat ik wilde en ik deed wat ervoor nodig was om daar te komen.

Hierdoor maak ik iedere dag keuzes om mijn talenten te ontwikkelen en zwaktes te organiseren -persoonlijk en binnen de teams die ik coach. Zelf ben ik meer in focus dan ooit!

Ik heb er inmiddels een levensmissie van gemaakt als coach om mensen te helpen focus aan te brengen in hun teams en organisatie hoe talenten uit te nutten en zwaktes te organiseren, voor zichzelf te kiezen en hun organisatiedoelen te behalen. Het kostte mij 12 jaar om te leren voor hoe je zwaktes van je team kunt organiseren en talenten ontwikkeld… Ik deel mijn ervaring graag zodat jullie veel sneller dan ik leren die successen te behalen!

Ik sta bekend als ‘Mrs. Actionplanning’. Ik stel altijd de vraag: ‘wat ga JIJ eraan doen?’

In de afgelopen 10 jaar heb ik een reputatie opgebouwd voor het trainen en coachen van mensen en bedrijven in waarde, hoe dit van ‘actie-tot-actie’ te realiseren.

Maakt niet uit waar je begint, als je maar ergens begint.

Ik laat je niet alleen de ‘DIY’ zien, maar vooral hoe je blijft focussen op je gewenst resultaat zonder de motivatie te verliezen.

Ik deel mijn kennis en geleerde lessen om anderen te inspireren om hun eigen kansen te ontdekken.

Als je je herkend in wat je aan het lezen bent, zet dan je volgende stap: lees mijn gratis e-book om jouw volgende stap helder te krijgen:

Wat heb jij nodig in jouw team voor de volgende stap?